Zoekresultaten
 1. Personen Meer...

 2. 4 nov.
  Als antwoord op

  Ik zie geen verschillen tussen en de

 3. 6 nov.

  Iedereen met verstand kan bedenken dat na de verliezen van menig onfris figuur op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Levensgevaarlijk dat nieuwsverstrekking gepolitiseerd is en je dit uit verguisde rechtse pers moet vernemen. Hoog tijd voor objectieve, niet sturende media.

 4. 9 uur geleden

  Belgische journalist praat met strijder,die zich een onschuld probeert aan te praten om vervroegd vrij te kunnen komen of overgeplaatst wordt naar België, maar uiteindelijk is het een pure barbaarse moordenaar!

 5. 13 nov.

  strijdkrachten hebben tijdens onderhandelingen met 7 gevangen genomen militairen vrij gekregen.

 6. 5 nov.
  Als antwoord op

  dat roep ik al tijden dat de organisatie in Turkije ligt

 7. 13 nov.

  Britse -jihadiste wil terug naar Groot-Brittannië: "Ik mis fish and chips zo enorm erg."

 8. 10 nov.

  Is ‘op de verkeerde kamelen wedden’ al een uitdrukking....?

 9. 14 nov.

  De grauwe eeuw en kozp zijn de nieuwe , zonder het religieuze aspect. Alles moet aangepast worden naar hun ideaal van de samenleving, zelfs een kinderfeest.

 10. 6 nov.
  Als antwoord op

  Onbegrijpelijk dat er nog vuil rondloopt die gruweldaden van ontkend of er een vreemde draai aangeeft.

 11. 6 nov.

  Nu verdreven is dan moeten we weer iets anders verzinnen: dan hebben we n weet AlQaeda ....Terreur in Nederland: ‘Al-Qaeda groter dan tijdens 9/11’ via

 12. 7 nov.

  Minister Blok, wat hebben de Koerden precies gedaan om een prijs op hun hoofd te verdienen? Dat ze voor ons hebben verslagen?

 13. 9 nov.
  Als antwoord op

  wordt nog steeds door ,/ en zij hebben ook nog een groot deel van Syrië bezet, niet of is het probleem het gaat die bovenstaande landen om .

 14. 6 nov.

  En Asad beweert dat de Mosad geschapen heeft en helpt. Iran de CIA. al-Qaidah (HTS) de Baath-partij. Het westen Saoudie. Turken zeggen zionisten. Marokkanen vinden Hizbolah. Ben ik iets vergeten?

 15. 13 nov.
 16. 7 nov.

  Geel is Syrisch grondgebied en wordt bezet door , , en met steun van andere landen waaronder . Wat heeft deze bezetting met of andere terroristische groepen te maken?

 17. 9 nov.
 18. 11 nov.
 19. Note to , If you don't want people to think of you as terrorists, stop acting like terrorists. I mean, my God, you even DRESS like . You wanna protest, take off the damned black hoods and masks you insufferable p*ssies.

 20. 13 nov.

  President Bashar al-Assad received on Tuesday the abducted citizens of who were recently liberated by the from which had kidnapped them in last July.

 21. 13 nov.

  "Deserteurs zijn mensen die uit het leger vluchten" Deserteurs zijn lafbekken die hun eigen land niet willen verdedigen. Mogelijk omdat ze heulen met de vijand, in Syrie was dat . Dáárom willen ze niet terug. Op desertie staan zware straffen.

Het laden lijkt wat langer te duren.

Twitter is mogelijk overbelast of ondervindt een tijdelijke onderbreking. Probeer het opnieuw of bekijk de Twitter-status voor meer informatie.